ÇEKMÜDER'de asayiş berkemal

ÇEKMÜDER'de asayiş berkemal

ÇEKMÜDER'de asayiş berkemal

ÇEKMÜDER'de asayiş berkemal

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ÇEKMÜDER'de asayiş berkemal

ÇEKMÜDER'de asayiş berkemal

Çekmeköy Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç, Çekmeköy Müteahhitler Derneği'ni ziyaret etti. İlçenin asayiş sorunlarının istişare edildiği ziyarette ‘Toplum Destekli Polislik' ana gündem konusuydu.

""

Çekmeköy Müteahhitler Derneği (ÇEKMÜDER)'in kuruluş aşamasında yönetimi ziyaret eden Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç, ikinci ziyaretini gerçekleştirdi. Dernek yönetiminin tam kadro bulunduğu ziyarette ilçenin emniyet ve asayiş konuları görüşüldü. Ayrıca iş adamlarının emniyetten bekledikleri dile getirildi.

""

Ziyarette Emniyet Müdürü Gezgiç, görev süresi içinde yaptıkları çalışmalarla ilgili kısa bir değerlendirmede bulundu. Özellikle halktan, daha çok yönetime katılmalarını beklediğini söyleyen Gezgiç, Toplum Destekli Polislik (TDP)'nin önemine değindi. Halkla daha iç içe olacaklarını söyleyen Tarık Gezgiç, “Halkımız ne yazık ki ikili ilişkilerde biraz duyarsız. Halkımızın bize daha çok katılıp bilgi vermesi gerekir. Bizim tek başımıza aldığımız tedbirler yeterli olmuyor. Bu konuda halkımızın da duyarlılığını bekliyoruz” dedi.

Dernek Başkanı Hakkı Çelik ise emniyetle ilgili düşüncelerini açıklarken özellikle asayiş ile ilgili olumlu gelişmelerden dolayı memnun olduğunu söyledi. Geçmiş dönemle bugünkü asayişi, örneklerle kıyaslayan Başkan Çelik, “Bir ilçede emniyet ne kadar güçlüyse biz iş adamları açısından o kadar yarar var. Özellikle biz müteahhitler açısından bu çok önemli. Çünkü vatandaş ev alırken önce oranın güvenlik ve asayişine bakıyor” dedi. Başkan Çelik, ayrıca dernek olarak emniyete her zaman destek olacaklarını da beyan etti.

Daha sonra soru-cevap kısmına geçildi. Karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı ortamda iş adamları emniyetten beklentilerini dile getirdi. Ortak görüş ise, ‘emniyet ne kadar güçlü ve aktif olursa ilçenin o kadar faydasına olacaktır' şeklinde belirlendi. Soruları tek tek cevaplayan Emniyet Müdürü Gezgiç, “Araç sayısının yetersiz olduğunu ve en az 5 araca daha ihtiyaç duyduklarını, ayrıca MOBESE kamerası noktasında da çalışmaların olduğunu söyledi.

Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3