ÇEKMÜDER ilgi odağı oluyor

ÇEKMÜDER, başta siyasiler olmak üzere ilgi odağı oluyor.

ÇEKMÜDER ilgi odağı oluyor

ÇEKMÜDER, başta siyasiler olmak üzere ilgi odağı oluyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ÇEKMÜDER ilgi odağı oluyor

Çekmeköy'ün etkin sivil toplum kuruluşlarından, Hakkı Çelik başkanlığındaki, kısa adı ÇEKMÜDER olan Müteahhitler Derneği, başta siyasiler olmak üzere ilgi odağı oluyor.

 

Son yılların hızla gelişen ilçesi Çekmeköy'ün en etkili sivil toplum oluşumlarından ÇEKMÜDER, ilgi odağı almaya devam ediyor. Düzenlediği gezi ve davet programları gibi sosyal ve kültürel etkinliklerle de adını ön planda tutun ÇEKMÜDER, arkasındaki kamuoyu desteğini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Bu noktada siyasilerin de ÇEKMÜDER'e karşı yakın bir ilgisi oluştu.

 

Bölgenin saygın işadamlarından Hakkı Çelik'in başkanlığını yürüttüğü ve birbirinden önemli müteahhitlerin buluşma noktası olan Çekmeköylü Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER, milletvekili adayları, belediye başkanları, ilçe başkanları ve siyasilerin ziyaretçi akınına uğruyor.

 

Önceki haftalarda CHP'li İlçe Başkanı Murat Cirav ve 1. Bölge Milletvekili Adaylarından Ayten Kayalıoğlu'nu ağırlayan ÇEKMÜDER, geçtiğimiz hafta da Ak Parti'li İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Milletvekili Adayı Özlem Öztekin Vural ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ı ağırladı.

 

Siyasilerin ziyaret programlarında, dernek olarak herkese eşit ve aynı mesafede olduklarını önemle vurgulayan Başkan Hakkı Çelik, her siyasi görüş ve düşünceden üyelerin bulunduğu bir çatı olduklarını dile getiriyor. Amaçlarının, topluma ve ülkeye faydalı hizmetler kazandırılmasına aracı olmak olduğunu da kaydeden Çelik, “Bu noktada duran herkesin yanındayız” dedi.

 

Ziyaretlerde konuşan siyasi partilerin ilçe başkanları, milletvekili adayları ve belediye başkanları da ÇEKMÜDER'in son derece istikrarlı ve kararlı bir duruş sergilediğini dile getiriyorlar. ÇEKMÜDER'in arkasındaki kamuoyu gücünün de bu kararlı tutumdan geldiğini dile getiren siyasetçiler, “Bütün sivil toplum kuruluşlarımız sizi örnek almalı” diyor.   

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3