ÇEKMÜDER futbolla da göz dolduruyor

Çekmeköy Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER, bölgedeki kurum ve kuruluşlarla...

ÇEKMÜDER futbolla da göz dolduruyor

Çekmeköy Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER, bölgedeki kurum ve kuruluşlarla...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ÇEKMÜDER futbolla da göz dolduruyor

Çekmeköy Müteahhitler Derneği  ÇEKMÜDER, bölgedeki kurum ve kuruluşlarla yaptığı futbol müsabakalarıyla yine dikkatleri üzerine çekti. Müteahhitler son olarak Adliye'yi 8-6 yendi.

Çekmeköy Müteahhitler Derneği bölgedeki kurum ve kuruluşlar arasındaki kaynaşmayı sağlamak için futbol müsabakası başlattı. Kendi üyelerinden oluşan bir futbol takımı oluşturan dernek yönetimi bir hafta içinde 2 müsabaka yaparak göz doldurdu.

Hakkı Çelik başkanlığında oluşturulan futbol takımı ilk müsabakayı ilçe Emniyet Müdürlüğü'yle yaptı. İki gün sonra Ümraniye Adliyesi ile karşılaşan ÇEKMÜDER maçı 8-6 kazandı. Oldukça iyi bir oyun ortaya koyan müteahhitler sonraki maçlar için de moral buldu.

Müteahhitler, böyle bir organizasyonun başlamasından da oldukça memnun olduklarını ifade etti. Hem stres attıklarını hem de kaynaşma ortamı oluşturduklarını söyleyen müteahhitler önümüzdeki günlerde kurum ve kurumlarla maçlarına devam edeceklerini söylediler. Dernek Başkanı Hakkı Çelik ise bölgedeki kurum ve kuruluşlarla daha iyi diyalog ortamı oluşturduklarını ve futbolla bu kaynaşmanın artarak devam edeceğini söyledi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72