Çekmeköy'e yeni yollar yapılıyor

Çekmeköy'e yeni yollar yapılıyor

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy'e yeni yollar yapılıyor

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, Fen İşleri Müdürlüğü faaliyetlerini yerinde inceledi ve yeni bağlantı yolunun bitme noktasında olduğunu müjdeledi.

Çekmeköylüler'in sıkça şikayet ettikleri sorunlardan birisi olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ulaşım sorunu tarih oluyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nükte Sözen İlköğretim Okulu'nun bulunduğu sokakta yaşanan sorunlar nedeniyle Fen İşleri Müdürlüğü yeni bir çalışma başlattı.

Şile otoyolundan açılan bağlantı yolu ile öğrencilerin ve velilerin okula ulaşmasının daha rahat olmasının amaçlandığı çalışmalarda ekipler son aşamaya geldi. Çalışmalardaki titizliği ile bilinen Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, son aşamaya gelen faaliyetleri başından sonuna kadar takip etti. Hafta başında Fen İşleri Müdürü ve saha şeflerinden bilgi alan Başkan Yardımcısı Çetin, bağlantı yolunun açılışının çok yakında açılacağı müjdesini verdi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72