Çekmeköy'e yeni banka şubesi daha

Anadolu yakasının yeni ilçelerinden Çekmeköy'de hemen hemen her gün yeni bir işletmenin açılışına şahit oluyoruz.

Çekmeköy'e yeni banka şubesi daha

Anadolu yakasının yeni ilçelerinden Çekmeköy'de hemen hemen her gün yeni bir işletmenin açılışına şahit oluyoruz.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy'e yeni banka şubesi daha

Çekmeköy'e yeni banka şubesi daha

Anadolu yakasının yeni ilçelerinden Çekmeköy'de hemen hemen her gün yeni bir işletmenin açılışına şahit oluyoruz. İlçede gittikçe artan nüfusula birlikte iş hacmini de genişlettiği için esnaf ve işadamlarının en yakın yardımcısı olan banka şubeleri de rekabete başladı. İş Bankası da Çekmeköy'de yeni bir şube daha açarak hizmet ağını genişletti. Bir aydır hizmet veren banka şubesi için geçtiğimiz hafta sonu kokteylli bir açılış töreni düzenlendi.

""

Seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı kokteylli açılış törenine; Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, Çekmeköy Şube Müdürü Veyis Mısırlı, Ihlamurkuyu Şube Müdürü Tahir Aksoy, Taşdelen Şube Müdürü Hıdır Gültekin, Tuzla Şube Müdürü Osman Demircan, Kadıköy Şube Müdürü Esra Çaltepe, Beykoz Kavacık Şube Müdürü Osman Arslan, Anadoluhisarı Şube Müdürü Arzu Işık, Ataşehir Şerifali Şube Müdürü  Nejat Bircan, Koşuyolu Şube Müdürü Leyla Kılıç, Ticari Satış Bölge Müdürü Göktay Özbek, KOBİ Kredileri Tahsis Kadıköy Bölge Müdürü Ahmet Ergin, Çekmeköy Müteahhitler Derneği Başkanı Hakkı Çelik ile çok sayıda iş adamı ve banka müşterisi vatandaşlar ile çeşitli siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

""

Açılış töreni sonrası banka şubesinde davetlilere bir kokteyl verildi. Kokteylde konuşan yeni Şubenin Müdürü Şenay Alioğlu, Çekmeköy'ün yeni şubesi olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Amacımız Çekmeköy halkının tüm bankacılık hizmetlerinde onların destekçisi olmak ve onlara en iyi hizmeti verebilmek. Hizmet vermeye başladığımız günden bu yana halkımızdan aldığımız olumlu tepkiler de hep bu yönde” dedi.
""

Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan da yaptığı konuşmada; ilçede yeni bir İş Bankası Şubesi'nin açılmasıyla önemli bir eksikliğin giderildiğini ifade ederek, “Diğer banka şubelerinin de açılması için girişimlerimiz sürüyor” dedi.

Haber: Durmuş ACAR

""
""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72