Çekmeköy'e onur ödülü

Çekmeköy'e onur ödülü

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Çekmeköy'e onur ödülü
Kızılay, Çekmeköy'ün yardımseverliğini ödüllendirdi

Kızılay kampanyalarına destek olan 99 bağışçı madalya ile ödüllendirildi. Kızılay'ın gücüne güç katan bağışçılar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı törende bir araya geldi. İş dünyasının önde gelen kurumlarının bulunduğu 99 bağışçı arasında Çekmeköy Belediyesi de yer aldı

Van, Pakistan, Somali kampanyalarındaki rolü ve diğer bağışlar için ödüle layık görülen Çekmeköy Belediyesi'nin madalyasını Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın elinden aldı.

Bakan Binali Yıldırım ve AK Parti Milletvekili Necati Çetinkaya'nın da altın madalya aldığı gecede; Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği, TASEV Endüstri Meslek Lisesi, TAV İstanbul Terminal İşletmeciliği, Türk Ekonomi Bankası, Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı, Arçelik, Beşiktaş Futbol Takımı, Darüsselam Vakfı, Soyak Yapı, Pepsi Cola, Türk Hizmet ve Eğitim Vakfı, Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gibi önemli kurumlar ödül aldı.

 

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3