Çekmeköy'de yeni girişimciler arıyor

Hazırlanan projede Çekmeköylü girişimci adayları aranıyor.

Çekmeköy'de yeni girişimciler arıyor

Hazırlanan projede Çekmeköylü girişimci adayları aranıyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy'de yeni girişimciler arıyor

Çekmeköy Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile hazırlanan projede Çekmeköylü girişimci adayları aranıyor. Belediye ve KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı), ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' ile iş kurmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Proje kapsamında, teorilerini pratiğe dönüştürmek isteyen 30 girişimci destek alarak hayallerinin işini kurma fırsatını bulacak. Eğitim programına fikri olan ilçe sakinleri başvurabilecek. Ön başvurular 4-18 Mayıs tarihleri arasında 0216 429 30 84 telefondan alınırken iş hayallerini gerçekleştirecek, Çekmeköy sınırları içinde ikamet eden 30 kişi mülakat ile belirlenecek.

Başvurular arasından seçilen girişimci adaylarına 25 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasında eğitim verilecek. Mehmet Akif Kültür Merkezi'nde verilecek 60 saatlik eğitimlerde girişimcilik, iş planı hazırlama pazarlama planı ve iş kurma ve yönetme konuları anlatılacak. Eğitim sonunda tüm adaylara sertifikaları verilerek iş kurma sürecinde destek sağlanacak.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3