Çekmeköy'de öğrenci-veli çay partisi neşeli geçti

Çekmeköy'de öğrenci-veli çay partisi neşeli geçti

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Çekmeköy'de öğrenci-veli çay partisi neşeli geçti
Çekmeköy Şehit Öğretmen İzzet Yüksel İ.Ö.Okulu, geçtiğimiz günlerde okul aile birliğinin de katkısıyla çay daveti verdi. Çocuklarıyla birlikte çaya davet edilen çok sayıda öğrenci velisinin katıldığı davetin sunuculuğunu Türk Halk Müziği Sanatçısı Göksel Sağlam yaptı.

 

Bu yıl üçüncü kez veli tanışma ve kaynaşma günü düzenleyen Çekmeköy Şehit Öğretmen İzzet Yüksel İ.Ö.Okulu, Okul Aile Birliği'nin de katkısıyla Saklıbahçe Restoran'ta verdiği davette çok sayıda veli ve çocuklarına güzel bir gün yaşattı. Velilerin evlerinden getirdikleri ev yemekleri, hep beraber dostane bir şekilde afiyetle paylaşılarak yenildi. Günün sunuculuğunu Türk Halk Müziği sanatçılarından Göksel Sağlam yaptı. Okul Müdiresi Netice Şahin yaptığı kısa konuşmada;  “Bu yıl 3.sünü yaptığımız çay partimiz beni çok duygulandırdı. İnşallah ileriki senelerde yine yapmayı düşünüyoruz. Çocuklarımız için ne gerekiyorsa okul müdürü olarak yapmaya hazırım.  Gelen velilere de çok teşekkür ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.


""

Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Uluç da konuşmasında, kısaca okul hakkında bilgiler verdi. Uluç, bazı iş adamlarına yaptıkları yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Ayla Çolak da yaptığı konuşmada;  “Ben çok mutluyum. Nedeni ise herkesin çocuklarıyla burada olması. Diyorum ki tüm veliler çocuklarıyla gelsinler. Hem çocuklarıyla eğlensinler, hem de aileler tanışsın” dedi.  Çolak konuşmasını; “Çocukların geleceğini biz büyükler olarak belirlemeliyiz. Onlar bizim her şeyimiz. Onlara sahip çıkalım. Çocukların mutluluğu hepimizin mutlu olmasını sağlıyor. Ben de bu davete katıldığınız için hepinize iyi eğlenceler diyorum” diyerek tamamladı.

Sunucu Halk Müziği Sanatçısı Göksel Sağlam da yaptığı esprilerle herkesi güldürdü. Neşeli sunumuyla çocukların sevgisini kazanan Sağlam, “Ben de sanki çocukluğumu yaşıyorum. Çok mutlu oldum. Herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.


""


""


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72