Çekmeköy'de Kiraz Festivali

Belediye tarafından düzenlenen festival coşkuyla gerçekleştirildi.

Çekmeköy'de Kiraz Festivali

Belediye tarafından düzenlenen festival coşkuyla gerçekleştirildi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy'de Kiraz Festivali
Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen Reşadiye Kiraz Festivali'nde İstanbul eğlenceye ve kiraza doydu. Eşine az rastlanır doğasıyla İstanbul'un göz bebeği olan Çekmeköy, kiraz çiçeklerinin kiraza dönüştüğü Haziran ayını festivalle kutluyor. Yaz aylarında çoğalan festivallerin en lezzetlisi olma özelliğini taşıyan Reşadiye Kiraz Festivali bu yıl Reşadiye Mesire alanında yapıldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın ev sahipliğini yaptığı festivale AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve İstanbul'un dört bir yanından gelen binlerce vatandaş katıldı.

Festivalde Karadeniz'in Madonna'sı olarak ün yapan Süreyya, Habibe Bozkır ve uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu sahne aldı. En Güzel Kiraz yarışmasında kiraz yetiştiricileri kıyasıya yarışırken festival alanındakilere 3 ton kiraz dağıtıldı.‘Geri Zekâlı Sevgilim' albümüyle şu sıralar gündemde olan uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu şarkılarıyla olduğu kadar esprileriyle de izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72