Çekmeköy'de fazla ilaçlar şifa olacak

Çekmeköy Belediyesi ve Kızılay Çekmeköy Şube Başkanlığı işbirliği ile...

Çekmeköy'de fazla ilaçlar şifa olacak

Çekmeköy Belediyesi ve Kızılay Çekmeköy Şube Başkanlığı işbirliği ile...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy'de fazla ilaçlar şifa olacak

Çekmeköy Belediyesi ve Kızılay Çekmeköy Şube Başkanlığı işbirliği ile başlatılan ‘İlaç Fazlanız Şifa Olsun' kampanyasıyla ilaçlar artık çöpe atılmayacak. Hastalık döneminde reçete ile alınan fazla ilaçlar birçok kişinin evinde yıllarca bekleyerek kullanım süresini dolduruyor. Bu kampanya ile çöpe atılmaktan kurtarılacak ilaçların, diğer tarafta maddi imkânsızlıklar nedeni ile ilaç alamayan vatandaşların derdinde deva olması amaçlanıyor.

Yetkililer, kampanyanın bir diğer hedefinin de sosyal sigortalar tarafından karşılanan ilaçların ziyan olmasını engellemek ve sigortaların üzerindeki ilaç masraflarını en aza indirmek olduğunu belirtiyor. Uzman doktorlar tarafından kontrol edilerek yurt içi ve yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak ilaçlar, Çekmeköy Belediyesi Sağlık Müdürlüğü denetiminde toplanıyor.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72