Çekmeköy'de engellilere destek

Çekmeköy'de engellilere destek

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy'de engellilere destek

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen birbirinden önemli işler başaran Hayri Köse başkanlığındaki Çekmeköy Engelliler Spor Kulübü, toplumun her kesiminden destek toplamaya devam ediyor.

 

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlediği kahvaltılı toplantıyla üyelerini bir araya getiren Çekmeköy Engelliler Spor Kulübü'ne bir destek te Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve ilçe yöneticilerinden geldi. Toplantıya katılarak, engellilere destek olmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Şahmettin Yüksel, “Kapımız da gönlümüz de size her zaman açık olmaya devam edecek” dedi.

 

""

Çekmeköy Engelliler Spor Kulübü kısa zamanda büyük işler yapmaya devam ediyor. Federasyon tarafından kurdukları takım 2.lige çıkmasıyla birlikte oyuncular açısından fitili ateşleyen gelişmeler oldu. Takımın başkanı olarak seçinlen Hayri Köse, “Burada yepyeni bir hayata başlangıç yapıyoruz. Çok güzel bir birliktelik oluşturduk. Eminim ki çok daha güzel işler yapacak bir takım ortaya çıkardık” diye konuştu.

 

""

Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel de, “Engelli sporcu kardeşlerimizle kahvaltılı bir programda buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Engelli kardeşlerimizi sadece onların haftasında gününde değil, bu tür organizazyonları bölgemizde yaparak onları hergün mutlu etmeliyiz. Bilincimiz ve dikkatimiz bu konu için her gün açık olmalı” dedi.

 

Engelli vatandaşlar toplantıda iktidar partisinin ilçe başkanı Şahmettin Yüksel'e istek ve taleplerini ilettiler. Engelliler Yasası'nın ilk defa Ak Parti iktidarı döneminde çıktığını hatırlatan Şahmettin Yüksel, “Daha önce unutulan engelli vatandaşlarımız bu yasa ile yeniden gündeme geldi. Bugün gelinen noktada ise engelli vatandaşlarımız büyük bir destek görmekte” dedi. Başkan Yüksel, Toplantı sonrasında ise dernek binası önünde toplu fotoğraf çekildi.


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3