Çekmeköy'de eğitim seferberliği

Çekmeköy'de eğitim seferberliği

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Çekmeköy'de eğitim seferberliği

Çekmeköy Belediyesi, görev başına gelir gelmez başlattığı eğitim seferberliğinde hız kesmeden yoluna devam ediyor. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın ilçeyi bir eğitim vadisine dönüştürmek için harcadığı özel çaba ve emekler meyvelerini art arda veriyor.

Çekmeköy Belediyesi'nin öncülüğü ve hayırsever işadamı Altan Elmas'ın yardımlarıyla Taşdelen Mahallesi'ndeki Rahmi-Mihriban Bedestenci İlköğretim Okulu'nun bahçesine inşa edilen Sıdıka Elmas Okul Öncesi Eğitim Birimi, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Çok sayıda vatandaş, veli ve öğrencinin katıldığı açılış töreninde Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas ve İlçe Milli Eğitim Şube Başkanı Yusuf Hayri katıldı.

Rahmi-Mihriban Bedestenci İlköğretim Okulu Müdürü Zülküf Enül'ün konuşmasıyla başlayan törende kürsüye gelen hayırsever işadamı Altan Elmas, Çekmeköy'e kazandırdıkları anaokullarında eğitim alan çocukların yüzlerindeki gülüşün her şeye değer olduğunu dile getirdi.

Hizmete girecek birime babaannesinin adını verdiklerini ve bundan büyük onur duyduklarını söyleyen Elmas, kendilerine öncülük eden Başkan Poyraz'a teşekkür etti. Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel de yaptığı konuşmada, ilçeye art arda kazandırılan okullarda emeği olan herkese şükranlarını sundu.

Kürsüye sevgi gösterileri ve alkışlar içinde çıkan Başkan Ahmet Poyraz, eğitimin bir numaralı gündemleri olduğunu söyledi. Her şeyin ancak eğitimle mümkün olduğunu dile getiren Başkan Poyraz, insan kalitesinin eğitimle yükseleceğini ve ülkenin geleceğinin eğitimli, hep daha iyiyi hedefleyen nesiller eliyle daha da yüksek hedeflere taşınacağını ifade etti.

Başkan Poyraz, eğitim alanındaki hizmetlere asla ara vermeyeceklerini, Çekmeköy'ün daha birçok yeni okul kazanacağını söyledi ve hayırsever işadamı Altan Elmas'a teşekkür etti. Milletvekili Boyraz ise, Çekmeköy'deki eğitim seferberliğinin takdire şayan olduğunu dile getirdiği konuşmasında, ülke çapında bir eğitim seferberliği içinde olduklarını, 2002'de okullarda 25 bin olan bilgisayar sayısının bugün 1 milyona yükseldiğini söyledi.

Sıdıka Elmas Okul Öncesi Eğitim Birimi'nin ilk öğrencilerinin elinden hediyelerini alan protokol, ardından yine küçük öğrencilerle birlikte açılış kurdelesini kesti ve Birim'in odalarını hep birlikte gezdi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72