Çekmeköy'de çocuklar sevindirildi

Çekmeköy'de çocuklar sevindirildi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy'de çocuklar sevindirildi

Sosyal belediyecilik hizmetlerini aksatmadan sürdüren Çekmeköy Belediyesi, sert yüzünü gösteren kış başlangıcında ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık kaban ve ayakkabı hediye etti.

Hayırsever işadamları vasıtasıyla hayır işlerine öncülük yapan Çekmeköy Belediyesi, geçen yıl bin çocuğu sevindirdiği projeyi bu yıl yeniden gerçekleştirmenin onurunu yaşadı. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın özel önem verdiği yardım projesi ile Çekmeköy'ün farklı ilköğretim okullarında eğitim gören bin 130 çocuğa kışlık giyecekler verildi.

""

Sosyal yardım projesi kapsamında hediyeleri verilecek bin 130 giysi setinin sembolik töreni, Nişantepe İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi. Kaymakam Mehmet Arslan, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Poyraz'ın katılımı ile gerçekleşen programa öğrenciler, veliler ve öğretmenleri katıldı.

Kaymakam Mehmet Arslan ve Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel yaptıkları konuşmalarda, muhtaç çocuklarımıza mutluluk veren ve unutulmadıklarını, himaye edildiklerini hissettiren bu sosyal yardım projeleri için emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Başkan Ahmet Poyraz da kendilerini yalnız bırakmayan hayırseverlere teşekkür etti. 

Yardıma muhtaç çocuklarımıza, onlara muhtaçlıklarını hiçbir zaman hissettirmeden ve diğer arkadaşlarından geri bırakmadan yardımlar yapmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Poyraz, bunun sosyal belediyeciliğin görevi olduğu kadar bir insanlık görevi de olduğunu belirtti. Konuşmaların sonunda çocuklar hediyelerini Kaymakam Mehmet Arslan, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve programa katılan Belediye Meclis üyelerinin ellerinden aldı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3