Çekmeköy'de buruk kutlama

Çekmeköy Eğitim Gönüllüleri Derneği, geleneksel hale getirdikleri 29 Ekim...

Çekmeköy'de buruk kutlama

Çekmeköy Eğitim Gönüllüleri Derneği, geleneksel hale getirdikleri 29 Ekim...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy'de buruk kutlama

Çekmeköy Eğitim Gönüllüleri Derneği, geleneksel hale getirdikleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunu sessiz sedasız bir şekilde kutladı.

Van'da meydan gelen deprem nedeniyle birçok yerde planlanan Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu iptal edilirken bazı etkinlikler ise sessiz sedasız bir şekilde kutlandı. Çekmeköy Eğitim Gönüllüleri Derneği de geleneksel hale getirdiği 29 Ekim Cumhuriyet Balosu'nu sessiz sedasız bir şekilde kutladı.

""

Villa Belde'nin sosyal tesislerinde düzenlenen geceye dernek üyelerinin yanı sıra çok sayıda seçkin davetli katıldı. Derneğe gönül veren işadamlarının çokluğu gözden kaçmazken siyasi parti temsilcileri de resepsiyondaki yerini aldı.

Program, Van'da meydana gelen deprem nedeniyle 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı. Daha sonra açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Canan Oğuz, başta derneğe gönül veren herkese teşekkür etti. Daha sonra her resepsiyonda tekrarlanan Cumhuriyet pastası kesildi ve hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı okundu.

""

Gecenin en renkli bölümü ise sürpriz çekilişler oldu. Derneğe destek amaçlı yapılan çekilişi kazanan ise Handan Altıparmak oldu. Handan Hanım'ın çekilişle kazandığı Cumhuriyet tablosunu eşi işadamı ve il genel meclis üyesi Özgür Altıparmak aldı.

Haber: Gürhan Demirtaş

""

""

""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3