ÇEKMEKÖY'DE BOLELi'YE KIYAKMI@f7

Gözler Çekmeköy Kaymakamlığı'nda. Kaymakamlığın, kamu malına sahip çıkıp bu duvarla ilgili gerekli işlemi yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

ÇEKMEKÖY'DE BOLELi'YE KIYAKMI@f7

Gözler Çekmeköy Kaymakamlığı'nda. Kaymakamlığın, kamu malına sahip çıkıp bu duvarla ilgili gerekli işlemi yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ÇEKMEKÖY'DE  BOLELi'YE KIYAKMI@f7

""

Çekmeköy'de halkın ortak malı olan kamu arazisine duvarını kaydırıp yaklaşık 3 metrelik bir ihlalde bulunan ve diğer taşmış duvarı ile de sokağı kaldırımsız bırakan Boleli Sitesi'ne neden göz yumulduğu merak konusu@f8

Anadolu yakasının yeni ilçelerinden Çekmeköy'de, kişiye özel imar uygulamaları yapıldığına ilişkin iddialar öne sürülüyor. Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Salih Boleli'nin şirketi BOLELİİnşaat tarafından yaptırılan site duvarının kamu arazisine kaydırılarak yaklaşık 3 metreyi bulan bir ihlal yapılması ve bu ihlale göz yumulması, iddiaları doğrular nitelikte.

Doğa Park'ın hemen yakınında bulunan BoleliSitesi'nin dış duvarı bir kaç ay önce sessiz sedasız bir şekilde yanı başındaki belediyeye ait olan kamu arazisine kaydırılıverdi. Ramazan ayında belediyenin etkinlik çadırı ve lunapark kurduğu yere tecavüz olarak değerlendirilen duvar olayına belediye yetkililerinin tepkisiz kalması kafalarda çeşitli soru işaretleri doğurdu.

 

""

Aynı sitenin diğer

duvarı da sokağın

kaldırımını yok etmiş

Bazı iddialara göre ise; kamu arazisine tecavüz ederek duvar ihlali yapan Boleli Sitesi'nde belediyenin üst düzey bir yetkilisi de oturuyor. Boleli Sitesi'nin diğer bir duvarının da kaldırıma tecavüz olduğu iddia ediliyor ve sitenin kaldırımsız sokak tarafındaki duvarı da son derece çirkin vaziyette ve sokağa taşmış bir görünümde.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72