Çekmeköy zabıtası göreve

Manevi duyguları istismar eden ve sayıları her geçen gün artan dilenciler bıktırdı.

Çekmeköy zabıtası göreve

Manevi duyguları istismar eden ve sayıları her geçen gün artan dilenciler bıktırdı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy zabıtası göreve

Sabahları akın akın ilçeye gelen ve gün boyu da kapılarda eksik olmayan dilenciler nedeniyle esnaf, zabıtayı göreve davet ediyor.

Çekmeköy esnafı, sayıları giderek artan dilencilerden veryansın ediyor. Sabah gelerek dilenmeye başlayan kişiler kalabalık gruplar halinde dükkanlara giriyor. Günde 20-25 dilencinin işyerlerini tek tek dolaşması ve para alıncaya kadar da işyerinin önünden ayrılmaması hem işyeri sahibini hem de işyerinde bulunan müşterileri rahatsız ediyor.

Sabah gelerek neredeyse tüm Çekmeköy esnafını gezen dilenciler, akşam tekrar geri dönüyor. Bu durumdan dertli olan esnaf, bu dilencilerin ilçeye gelmelerinin engellenmesini istiyor. Manevi duygularını istismar eden ve sayıları her geçen gün artan dilenciler nedeniyle zor durumda kalan esnaf, ilçe zabıtasının bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini söylüyor.

Güne siftah yapmadan, dilenciyle karşılaşarak başladıklarını söyleyen Çekmeköy esnafı, “Sadece biz değil müşterilerimiz de bu durumdan rahatsız. Her gün onlarca dilenci geliyor” diyor. İlçe esnafı zabıtadan bu konuda destek beklediklerin söyleyerek, “Bu iş zabıtanın işi, denetimlerini artırsınlar” diyerek tepkilerini dile getiriyor.

Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3