Çekmeköy yeni bir parka daha kavuştu!

Çekmeköy'de hizmet temposu düşmüyor.

Çekmeköy yeni bir parka daha kavuştu!

Çekmeköy'de hizmet temposu düşmüyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy yeni bir parka daha kavuştu!

Bir hafta önce ilçenin en büyük parkı olan Şehit Binbaşı Ömer Aktuğ Parkı'nı hizmete açan belediye, bu kez de Köroğlu Parkı'nı törenle hizmete açtı. Merkez Mahallesi'ndeki Köroğlu Parkı, Kaymakam Mehmet Arslan, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve İlçe Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç'in de katıldığı bir törenle hizmete girdi.

Açılış töreninde konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, hizmette hızını hiç düşürmeyerek Çekmeköy'e güzel tesisler kazandıran belediyeye teşekkür etti ve elbirliği ile daha nice hizmetleri gerçekleştireceklerini dile getirdi. Soğuk havaya rağmen açılışa gelen Çekmeköylüler'e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Ahmet Poyraz,  Çekmeköylüler'in hizmetinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Açılışı yapılan park ve benzeri tüm tesisleri kendilerini yaptıklarını ama bunları koruyacak olanların Çekmeköy halkı olduğunu söyleyen Başkan Poyraz, önümüzdeki yılın bahar aylarından başlayarak Köroğlu Parkı'nın birçok kültür-sanat etkinliği ile kır düğünlerine ev sahipliği yapacağını sözlerine ekledi.


""

Kaymakamı Mehmet Arslan da, programı elverdiği ölçüde belediyenin yaptığı açılışlara katıldığını ve bundan büyük mutluluk söyledi. Birbirinden güzel tesisler ve sunduğu hizmetler için Başkanı Poyraz'a teşekkür eden Arslan, konuşmasını hayırlı olsun temennisi ile bitirdi. Konuşmaların ardından ilçe protokolünün kestiği kurdele ile açılış töreni tamamlandı ve Çekmeköylüler yeni parkına kavuştu.

Açılışı yapılan yeni parkta çocuk oyun alanı, spor aletleri alanı ve kameriyelerin yanı sıra, zemini ahşap kaplama geniş bir sahneye sahip etkinlik alanı da bulunuyor. Bu alanda birçok kültür ve sanat etkinliği düzenlenebilecek.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72