Çekmeköy su kanalları ile örülüyor

Çekmeköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, zorlu geçen kış mevsiminin...

Çekmeköy su kanalları ile örülüyor

Çekmeköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, zorlu geçen kış mevsiminin...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Çekmeköy su kanalları ile örülüyor

Çekmeköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, zorlu geçen kış mevsiminin ardından, baharın gelmesiyle birlikte su taşkınlarını önlemek maksadıyla alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız verdi. Bazı bölgelerde yaşanan su taşkınları ve beraberinde getirdiği vahim sonuçların, Çekmeköy'de de yaşanmaması için başından tedbir alma hedefiyle 3 yıldır aralıksız çalışan belediye ekipleri, artan nüfusa bağlı olarak çalışmalarına yenilerini ekliyor. Hava şartlarının düzelmesi ile birlikte hız kazanan çalışmalar Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'ndeki yağmur suyu kanalı çalışmaları ile devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyerek, işçilerle de sohbet eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, konu ile ilgili şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz ilk günlerde yağmur yağdığı zaman, ben ve ekiplerim mahalle mahalle dolaşarak su taşkını ihtimaline karşı önlem alınması için uyarılar yapıyorduk. Bazı bölgelerde evleri boşaltıyorduk. 3 yıl içinde Çekmeköy'ü yağmur suyu kanalları ile ördük. Şu anda bir sıkıntımız kalmadı. Artan nüfusa bağlı olarak bu sorunun tekrar ortaya çıkmaması için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3