Çekmeköy Sivaslılar Derneği işadamlarını ağırladı

Çekmeköy Sivaslılar Derneği, işadamlarını buluşturan yemekli bir gece....

Çekmeköy Sivaslılar Derneği işadamlarını ağırladı

Çekmeköy Sivaslılar Derneği, işadamlarını buluşturan yemekli bir gece....

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Çekmeköy Sivaslılar Derneği işadamlarını ağırladı

Çekmeköy Sivaslılar Derneği, işadamlarını buluşturan yemekli bir gece düzenledi. Dernek Başkanı Lütfü Tiryakioğlu, daha geniş katılımlı etkinlik ve organizasyonlarla hemşerilerini bir araya getirmeye devam edeceklerini söyledi.

Çekmeköy'deki Sivaslıları aynı çatı altında buluşturma amacıyla yola çıkan Sivaslılar Derneği, işadamlarını bir araya getiren yemekli bir gece organize etti.  Derneğe destek olan işadamlarına plaket takdim edildiği geceye sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı. Geceye bölge işadamlarının yanı sıra; Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Verim, MHP İlçe Başkanı Ethem Kurnaz, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Murat Cirav, Çekmeköy Eğitim Gönüllüleri Dernek Başkanı Yavuz Zengin,  Çekmeköy Esnaf Derneği Başkanı Müslüm Erdem, UPEK Başkanı Bülent Reisoğlu, Ak Parti Çekmeköy Başkan Yardımcısı Yılmaz Sezgin ile yönetim kurulu katıldı.

""

Gecenin sunuculuğunu Mehmet Muaz Uzun yaparken açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Lütfü Tiryakioğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.  Daha çok Sivaslı işadamlarına ulaşmaya gayret edeceklerini söyleyen Tiryakioğlu, “Derneğe amacından sapmadan, hiçbir siyasi ve ekonomik menfaat beklemeden hizmet etmeye devam edeceğiz. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki süreçte daha çok bir araya geleceğiz” dedi. Daha sonra derneğe destek olan işadamı ve kurumlara plaket takdimi yapıldı. Gece, türküler ve halaylar eşliğinde geç saatlere kadar devam etti. Haber: Gürhan Demirtaş

 

""


""

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72