Çekmeköy- Selimiye dostluğu bozulmadı

İstanbul U13 Ligi 37.Grubun şampiyonluk adayı takımlarından Çekmeköyspor,...

Çekmeköy- Selimiye dostluğu bozulmadı

İstanbul U13 Ligi 37.Grubun şampiyonluk adayı takımlarından Çekmeköyspor,...

14 Nisan 2014 Pazartesi 15:40
Çekmeköy- Selimiye dostluğu bozulmadı

İstanbul U13 Ligi 37.Grubun şampiyonluk adayı takımlarından Çekmeköyspor, Alemdağ Stadı’nda zirve mücadelesi veren Selimiyespor’u misafir etti. Çekişmeli geçen mücadeleden 1-1 ‘lik eşitlik çıktı.

Hakemliğini Yusuf Kaya’nın yaptığı mücadele şampiyonluğu hedefleyen iki takımın zorlu mücadelesiydi. Maça hızlı başlayan ekipler, ilk dakikadan itibaren birbirlerine karşı üstünlük kurmak istemesi ortaya seyir zevki bir mücadele çıkmasına sebep oldu. İki takımın da birçok pozisyonunu değerlendiremediği ilk yarı 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarıda da etkili oynayan iki takımdan golü bulan deplasman takımı Selimiyespor oldu. 34.dakikada Enes Karataş attığı mükemmel gol ile takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Yediği golün etkisi ile Selimiyespor üzerine etkili giden Çekmeköyspor 38.dakikada beraberliği yakaladı. Burak Hancı uzun atılan bir topu iyi kontrol ederek topu filelere yollayınca skora da denge geldi 1-1. Kalan sürede iki takımın da yaptığı ataklardan gol sesi çıkmayınca mücadele 1-1 sona erdi.

 

Son Güncelleme: 14.04.2014 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72