Çekmeköy Kızılay Kadın Kolları ile gücüne güç kattı

Türk Kızılayı Çekmeköy Şube Başkanlığı, Gençlik Kollarından sonra Kadın...

Çekmeköy Kızılay Kadın Kolları ile gücüne güç kattı

Türk Kızılayı Çekmeköy Şube Başkanlığı, Gençlik Kollarından sonra Kadın...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Çekmeköy Kızılay Kadın Kolları ile gücüne güç kattı

Türk Kızılayı Çekmeköy Şube Başkanlığı, Gençlik Kollarından sonra Kadın Kolları'nı da faaliyete geçirerek gücüne güç kattı.

2011 yılında Van ilinde yaşanan deprem felaketi sonrasında, bölgeye kısa zamanda gerçekleştirilen çeşitli yardımlar ile adından övgüyle söz ettiren, Türk Kızılayı Çekmeköy Şube Başkanlığı, 2012 yılına da büyük bir kampanya ile başlayarak tüm Türkiye'de ses getirmişti. "Van'da her çocuğa bir oyuncak kampanyası" ile bir ilki başlatan ve tüm Türkiye'de çığ gibi büyüyerek Van'lı çocukların sesi haline gelen Türk Kızılayı Çekmeköy ilçe Başkanlığı, çalışmalarına büyük bir hız ile devam ediyor.

2011 yılında gençlik kolları başkanlığını kuran Türk Kızılayı Çekmeköy Şube Başkanı İlhami Yıldırım ve yönetim kurulu, 14.03.2012 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında, Kadın Kolları Başkanlığı'nı kurarak, başkanlığına Zerrin Menteşeoğlu'nu atadı. Yıldırım,  Menteşeoğlu başkanlığındaki yeni ekibe kuruluşundan bu yana olan çalışmaları ve bundan sonra yapacakları çalışmalardan bahsederek, yeni hedefler belirledi.

""

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Başkan İlhami Yıldırım, "En kısa zamanda Kadın Kolları Başkanlığımızı şekillendirerek çalışmalara başlayacağız. Gençlik Kollarımız ve Kadın Kollarımız ile birlikte daha güçlü bir Kızılay şubesi olarak Türk Kızılayı adına milletimizin merhamet eli olmaya devam edeceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3