Çekmeköy Belediyesi artık tek çatı altındı

Çekmeköy Belediyesi'nin, Merkez, Taşdelen, Ömerli ve Alemdağ ek hizmet...

Çekmeköy Belediyesi artık tek çatı altındı

Çekmeköy Belediyesi'nin, Merkez, Taşdelen, Ömerli ve Alemdağ ek hizmet...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy Belediyesi artık tek çatı altındı

Çekmeköy Belediyesi'nin, Merkez, Taşdelen, Ömerli ve Alemdağ ek hizmet binalarında hizmet veren birimleri yeni belediye binasında bir araya geldi.

Modern mimarisi ve teknolojik donanımı ile ilçe belediyeleri arasında örnek gösterilecek belediye binasında kaliteli hizmet ve Çekmeköylüler'in memnuniyeti esas alınmaya devam ediyor. Yeni bina avantajı ve hizmet içi eğitimlerle yetiştirilen donanımlı personelle Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköylüler'i ağırlıyor. Yeni bina için yapılan yeni yollar ve peyzaj düzenlemeleri ile binanın içi kadar dışı da dikkat çekiyor.

Temizlik İşleri, Sağlık İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü gibi saha çalışmaları ağırlıkta olan birimler Taşdelen Ek Hizmet binasına taşınırken Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Turgut Özal Kültür Merkezi'nde çalışmalarına devam edecek. Başkanlık olarak kullanılan Alemdağ binası artık Kaymakamlık, Tapu, Mal ve Nüfus Müdürlüğü tarafından kullanılacak.

Çekmeköylüler'in 2 yıllık süreçte yaşadıkları zorlukları sona erdirdiklerini söyleyen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Farklı binalarda hizmet veren birimler, sıfırdan başlayan bir ilçenin ihtiyaçları gibi zorluklarla işe başladık. Bugün Çekmeköy için yaptığımız yatırımların ortaya çıkışını görmeye başladık. Yeni binamız da onlardan biri. Bu binanın asıl sahipleri Çekmeköylüler'dir” dedi.

2009 yılında yapımına başlanan belediye binası 14 bin 645 m2'lik kapalı alana sahip. 1 bodrum, 1 alt zemin, 1 zemin ve 3 normal kat olmak üzere 6 kattan oluşan binanın dış cephesinin bir kısmı fibro beton kaplama, bir kısmı da cam giydirmedir. Başkan Yardımcıları, Müdürlükler, Şeflikler ve tüm birim personellerine geniş çalışma alanı sağlayacak binada Meclis toplantı salonu da yer alıyor. Geniş bir arşiv bölümünün tüm birimlere hizmet vereceği binada, çok sayıda misafir aracı barındırabilecek açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3