Çekmeköy 39. parkına kavuştu

Çekmeköy Belediyesi tarafından yaptırılan 4 yeni park törenle hizmete...

Çekmeköy 39. parkına kavuştu

Çekmeköy Belediyesi tarafından yaptırılan 4 yeni park törenle hizmete...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy 39. parkına kavuştu

Çekmeköy Belediyesi tarafından yaptırılan 4 yeni park törenle hizmete açıldı. 2,5 yıllık görev süresinde 39. parkın açılışını yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ‘her ay bir park açacağız, parksız mahalle kalmayacak' sözünü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Selahaddin Eyyubi Parkı, Özgün Kent Parkı, Erguvan Parkı ve Ak Birlik Sitesi Parkı'nın Çekmeköylülerin hizmetine sunulduğu toplu açılış Güngören Mahallesi'ndeki Selahaddin Eyyubi parkında yapıldı. Açılışa Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Çekmeköy Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç, Çekmeköy Müftüsü Harun Cimitoğlu, Kızılay Çekmeköy Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda Çekmeköylü katıldı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Poyraz, parkı yapmak kadar korumanın da çok önemli olduğunu söyleyerek çocuklardan parklarına iyi bakacaklarına dair söz aldı. Parkın açılışını protokol erkanı ile birlikte çocuklar yaptı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72