Çayeli'nin kurtuluşu kutlandı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet...

Çayeli'nin kurtuluşu kutlandı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet...

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Çayeli'nin kurtuluşu kutlandı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ÇAYDEF'in düzenlediği Çayeli'nin kurtuluşu programına katıldı. 10 Mart  Çayeli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yıl dönümü Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde konserler ve folklor gösterileriyle coşkulu bir şekilde kutlandı. Aziz şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve gösteriler ile devam etti. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Başkan Ahmet Poyraz, bu önemli günlerinde hemşerilerini yalnız bırakmadı.

Başkan Ahmet Poyraz söz aldığı programda, Çayeli'nin düşman işgalinden kurtuluşu vesilesi ile birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.
Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3