Cansızoğlu müteahhitlere başkan oluyor

İstanbul Müteahhitler Derneği (İSMÜDER), önümüzdeki Cumartesi günü genel...

Cansızoğlu müteahhitlere başkan oluyor

İstanbul Müteahhitler Derneği (İSMÜDER), önümüzdeki Cumartesi günü genel...

15 Mayıs 2014 Perşembe 15:33
Cansızoğlu müteahhitlere başkan oluyor

Mehmet Cansızoğlu müteahhitlere başkan oluyor

İstanbul Müteahhitler Derneği (İSMÜDER), önümüzdeki Cumartesi günü genel kurul kongresini gerçekleştirecek.  Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cansızoğlu’nun tek liste olarak gireceği kongrede derneğin yeni yönetimi belirlenecek.

Müteahhitleri tek çatı altında toplamak için kurulan İstanbul Müteahhitler Derneği (İSMÜDER) yeni yönetimini belirlemek için genel kurul kongresine giriyor. Mevcut Başkan Harun Akkoyun görevi bırakmaya hazırlanırken, üyeler ve yönetim Mehmet Cansızoğlu ismi üzerinde birleşti. İSMÜDER Yönetim Kurulu Üyesi ve Villa İnşaat Sahibi Mehmet Cansızoğlu kongreye tek liste olarak girip derneğin yeni yönetimini belirleyecek. Cumartesi günü yapılacak kongreye tüm üyeleri beklediğini söyleyen Cansızoğlu, “İSMÜDER’deki birlik ve beraberliğimiz devam edecek. Dernek olarak yeni dönemle birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdürmek hedefindeyiz. Bölgemizdeki müteahhitlerin sorunlarını minimize etmek ve güç birliği oluşturmak için var gücümüzle çalışacağız. Üyelerimizin teveccühü ile görev aldığımız takdirde elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz” dedi.

 

Son Güncelleme: 15.05.2014 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3