Çankırılı yarenlerden iftar yemeği

Tuzla Çankırılılar Derneği geçtiğimiz günlerde bir iftar yemeği düzenledi.

Çankırılı yarenlerden iftar yemeği

Tuzla Çankırılılar Derneği geçtiğimiz günlerde bir iftar yemeği düzenledi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çankırılı yarenlerden iftar yemeği

Tuzla Çankırılılar Derneği geçtiğimiz günlerde bir iftar yemeği düzenledi. Çok sayıda üyenin katıldığı iftarda renkli görüntüler yaşandı, semazenlerin gösterisi ise ilgi ile izlendi.

Çankırılılar Derneği'nin geçtiğimiz günlerde Tuzla'da üyelerine verdiği iftar yemeğine çok sayıda iş adamı, siyasetçi ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. Dualarla oruçlarını açan Çankırılılar hoş sohbet bir ortamda ve ilahiler dinleyerek moral buldu. Tuzla Çankırılılar Dernek Başkanı Faruk İmamoğlu iftardan sonra üyelerine yaptığı selamlama konuşmasında Ramazan ayının yardım ayı olduğunu söyledi ve “İnsanlarımız birbirlerini kırmasınlar. Yardıma muhtaç olan insanlarımızı sofralarına alsınlar. Eğer imkanlarınız varsa gidin, bu kişileri evlerinde ziyaret edin ve onların pişirdiği bir tas çorbalarını için. Kimseyi hor görmeyin. Ramazan ayı dostluk, kardeşlik ve barış ayıdır” dedi. Başkan Faruk İmamoğlu, konuşmasını, “Bu Ramazan ayında da sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Bu vesileyle Ramazan Bayramı'nızı canı gönülden kutlar, hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım”  diyerek bitirdi.

Haber: Durmuş Acar


""
""
""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72