ÇANDEF'ten dev projeye tam destek

İstanbul Dernekler Federasyonu Genel Başkanı, İşadamı Vuhap Yartaş ve...

ÇANDEF'ten dev projeye tam destek

İstanbul Dernekler Federasyonu Genel Başkanı, İşadamı Vuhap Yartaş ve...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
ÇANDEF'ten dev projeye tam destek

İstanbul Dernekler Federasyonu Genel Başkanı, İşadamı Vuhap Yartaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile ÇANDEF bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler Meclisi Komisyon Başkanı Birol Ekşi; Türkiye'de ve İstanbul'da büyük ses getiren ‘Sosyal Sorumluluk Projesi'ne gönülden destek verdiklerini ve kampanyanın federasyona bağlı dernekler ile yürütüldüğünü ifade etti.

 

Ekşi; bu projeyi genel başkanlığını yaptığı Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği ile 18 Şubat 2012 tarihinde valiliğin ‘olur'ları ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 39 ilçedeki resmi özel kurum ve kuruluşlarla gönül dostluğu ve isteğe bağlı başlattıklarını söyledi.

Ekşi açıklamasında; “Ataşehir Prof. Faik Somer Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi bahçesinde 25 Nisan'a kadar toplanacak kapakları yine Ataşehir Belediye Başkanlığı Çevre Koruma Müdürlüğü'ne teslim ederek tekerlekli sandalyelerimizi teslim alacağız ve 10- 16 Mayıs tarihleri arasındaki ‘Engelliler Haftası'nda törenle ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız” dedi.

 

Birol Ekşi açıklamasının devamında; “İstanbul'da Çankırı Dernekler Birliği'ni bir çatı altında tutan ÇANDEF (Çankırı Dernekler Federasyonu) bünyesinde engellilerimiz ve ailelerine, okuyan kardeşlerimizin sağlık, eğitim, gıda, kırtasiye, ortez, protez, tekerlekli sandalye gibi ihtiyaçlarına cevap verebilmek, yasal ve hukuki işlemlerinin takibinin daha sağlıklı yapılabilmesi, bireye erişim projesi kapsamında genel başkanımız Vuhap Yartaş'ın destekleri ve katkıları ile ‘Engelliler Meclisi' çalışmalarını sürdürmekte.

 

‘Mavi Kapak Toplama'  ve ‘Tekerlekli Sandalye Kampanyası'nı 6 ay önce gündeme getirdiğimizde Dernekler Federasyonu yönetiminden bize tam destek kararı çıktı. Bundan böyle tüm sosyal sorumluluk projelerinde ÇANDEF, hem  destekçi  hem de bizzat  projelerin içinde olacaktır” diyerek, verdiği maddi ve manevi desteklerinden dolayı İstanbul Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Vuhap Yartaş ve yönetim kurulu hemşerilerine teşekkürlerini iletti. Haber: Durmuş Acar

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72