Can'dan engellilere destek

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Dünya Engelliler Günü'nde ilçedeki engelli vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Can'dan engellilere destek

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Dünya Engelliler Günü'nde ilçedeki engelli vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Can'dan engellilere destek

Kahvaltının ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Hasan Can, engelli vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söyledi. Buluşmaya Ak Parti İlçe Başkanı Celal Erdoğan da katıldı.

Engelli vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Başkan Hasan Can, konuşmasında; “Göreve geldiğimiz 2004 yılından bu yana sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak engelli kardeşlerimizin hep yanında olduk. Her türlü ihtiyaçlarını karşılamak, onlara hayatı kolaylaştırmak için imkanlarımızı seferber ettik” dedi.


""

“Belediye olarak engelli kardeşlerimiz için ‘Engelleri Birlikte Aşıyoruz' sloganıyla çalışmalar başlattık” diyen Başkan Can, “2 adet asansörlü engelli aracımız her gün randevu alan engelli kardeşimizi bulunduğu yerden alarak gitmek istediği yere bırakıyor. Daha sonra oradan alıp, tekrar aldığı yere bırakıyor. Araçlarımız bugüne kadar 5 binden fazla sefer yaptı.

Bu konudaki diğer bir önemli hizmetimiz de, ‘Biz Gönüllüyüz, Biz Öğretiriz' isimli okuma-yazma kampanyamızdı. Bu kampanyamız ile çeşitli nedenlerle okuma yazma eğitimi almamış engelli kardeşlerimize evlerinde eğitim verdik. Eğitimi başarıyla tamamlayan ilk kur mezunlarına sertifikalarını verdik” dedi. Başkan Hasan Can, engelli vatandaşlara Meslek Edindirme Kursları'nca yapılan tablolar hediye etti.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72