Can, muhtarlarla Van için buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İlçedeki Hemşeri Dernekleri Platformu

Can, muhtarlarla Van için buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İlçedeki Hemşeri Dernekleri Platformu

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Can, muhtarlarla Van için buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İlçedeki Hemşeri Dernekleri Platformu yöneticilerinden sonra, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda gündem, depremle sarsılan Van oldu. Toplantıya Başkan Hasan Can, Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ve muhtarlar katıldı.  

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Hasan Can, Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından, Ümraniye Belediyesi olarak Van'a yardım için seferberlik başlattıklarını belirtti. Başkan Hasan Can, ilk etapta 1000 adet battaniye, 500 erzak kolisi ile 6 araçtan oluşan iş makinelerini 23 personelle birlikte Van'a gönderdiklerini söyledi.

Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde ikinci bir yardım gönderdiklerini belirten Başkan Hasan Can, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hepimizi derinden üzen Van'daki depremin hemen ardından harekete geçtik ve imkânlarımız ölçüsünde depremzede kardeşlerimize yardım elimizi uzattık, uzatmaya da devam ediyoruz."

Konuyla ilgili olarak Ümraniye Belediyesi Çözüm Merkezleri ve Çağrı Merkezi'nin aralıksız hizmet verdiğini belirten Başkan Hasan Can, "Vatandaşlarımız, konuyla ilgili her türlü soru ve talepleri hakkında, belediyemizin Çözüm Merkezleri ile 444 9 822 numaralı Çağrı Merkezi'nden bilgi alabiliyorlar" dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3