Can'dan, Mahalle Tespit Çalışması İçin Toplantı

Can'dan, Mahalle Tespit Çalışması İçin Toplantı

07 Mart 2017 Salı 10:00
Can'dan, Mahalle Tespit Çalışması İçin Toplantı
Ümraniye Belediyesinde, Başkan Hasan Can’ın başkanlığında yapılan Mahalle Tespit Çalışması Toplantıları devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleşen toplantıda Başkan Hasan Can, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.




Ümraniye Belediyesi, her yıl düzenli olarak sokak, kaldırım ve yol durumunun fiziki olarak tespiti, vatandaşların belediyeden beklentileri ve yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişi için Mahalle Tespit Çalışması yapıyor. Ümraniye Belediyesi mahalle tespit çalışmalarıyla ilçenin durumunu değerlendirecek ve çalışmalarını bu yönde gerçekleştirecek.

Mahalle tespit çalışması yapacak personele bilgilendirmelerde bulunan Başkan Hasan Can, Kazım Karabekir, Elmalıkent, İnkılap, Topağacı, Dumlupınar ve Hekimbaşı bölgesinde bulunan 2B arazilerinin 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının çıktığını, Ümraniye Belediyesine gelmesiyle beraber 1/1000 ölçekli nazım imar planı hazırlanacağını ve 2017’nin sonbaharında bu bölgelerde ruhsatlı inşaat yapımına başlanacağını söyledi. Diğer Dudulu bölgesine ait 2B arazilerinin de (Tepeüstü, Ihlamurkuyu, Cemilmeriç, Huzur, Parseller, Aşağıdudullu, Yukarıdudullu, Adem Yavuz, Necip Fazıl ve Esenşehir) mahallelerindeki 2B arazilerinin de imar planlarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yapılacağı bilgisini aktardı. Başkan Hasan Can, personele “Ümraniye’de her vatandaşın kapısı çalınarak, bizim bilmediğimiz göremediğimiz eksiklik ve aksaklık ile ilgili bilgileri soracağız ve bizim gözümüzden kaçan ihtiyaç sahiplerini belirleyeceğiz” dedi. Başkan Hasan Can, konuşmasında “Yeni anayasa ile birlikte artık Türkiye daha güçlü ve daha istikrarlı güzelliklere vesile olacak” dedi. Başkan Hasan Can son olarak, mahalle tespit çalışmalarında toplanacak verilerin öneminden bahsederek konuşmasına son verdi.

Toplantı Mahalle Tespit Çalışması yapacak personele yapılan bilgilendirme ile son buldu.


Son Güncelleme: 07.03.2017 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72