Can Ataklı Ağva'da Pazar tatilinde idi

Can Ataklı Ağva'da Pazar tatilinde idi

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Can Ataklı Ağva'da Pazar tatilinde idi

Geçtiğimiz Pazar sabahı Şile'nin Ağva Mahallesi'nde gazeteci Can Ataklı, yazar  İmam Bakır Üküş ve Şile CHP eski ilçe başkanı Zeki Şen ile birlikte sabah kahvaltısında bir araya geldi. Göksu Deresi kenarında Gizli Bahçe Restoran'daki kahvaltıda Ağva'ya ilk defa geldiğine dikkat çeken Ataklı, bölge hakkında işletmeci Güner Kaya'dan bilgi aldı.

Ağva'ya ilk defa geldiğini söyleyen usta gazeteci Ataklı, bölgenin gerçekten turizm sektöründe önemli bir yer tuttuğunu söyleyerek, özellikle derelerin Ağva  için bulunmaz bir nimet olduğunu söyledi. "Bizler, Zeki Şen tarafından davet edildik ve geldik.  İyi ki de gelmişiz. Çünkü burası adeta cennetten bir köşe. Yoğun gündemi dışarıda bıraktık. Kısa da olsa beynimizi dinlendirdik" diyen Ataklı, "Flashaber Gazetesi, bölge gazetesi olarak Anadolu yakasının her yerinde ses getiriyor. Bunu çok iyi biliyorum. Ancak Anadolu yakasının en uzak noktası olan Ağva'ya kadar ulaşması ve burada da sizin gibi değerli bir muhabirinin olması sevindirici" dedi.

""

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72