Cam ustaları sanatseverlerle buluşuyor

Cam Ocağı Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Bahar Şenliği dünyaca...

Cam ustaları sanatseverlerle buluşuyor

Cam Ocağı Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Bahar Şenliği dünyaca...

13 Mayıs 2014 Salı 12:34
Cam ustaları sanatseverlerle buluşuyor

Cam ustaları sanatseverlerle bir araya geliyor

Cam Ocağı Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Bahar Şenliği dünyaca ünlü cam ustalarını, cam sanatına gönül vermiş sanatseverlerle bir araya getiriyor. Cam, seramik ve metal ağırlıklı orijinal el işleriyle dolu kermes tadında bir açık hava pazarı yaşamak isteyen herkes 25 Mayıs Pazar günü Cam Ocağı Vakfı'na bekleniyor!

Cam Ocağı Vakfı'nın Riva Nehri kıyısında bulunan keyifli bahçesinde saat 11.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan şenlikte sıcak cam üfleme ve füzyon cam denemelerine katılma olanağı bulacak, sıcak cam ve alevle çalışma gösterilerini canlı olarak izleyebileceksiniz. Çocuğunuz ile keyifli bir pazar günü geçirmek istiyorsanız; birlikte katılabileceğiniz ücretsiz cam boncuk denemeleriyle çocuğunuzu sanatla buluşturabilir, palyaço ve yüz boyama etkinlikleriyle güzel vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Cam sanatı konusunda dünyanın önde gelen isimleri Bahar Şenliği'nde!
 

Cam ile ilgili çalışmaların merkezi olmayı hedefleyen Cam Ocağı Vakfı tarafından düzenlenen Bahar Şenliği'nde, stüdyo camcılığı akımının liderlerinden Paul Marioni ve ‘American Style’ dergisi tarafından yükselmekte olan sanatçı sıfatına layık görülen isim Chad Holliday de yer alacak. Şenliğe renk katacak dünyaca ünlü bu iki isimle tanışmak ve özel şovlarını canlı olarak izlemek istiyorsanız, Cam Ocağı Vakfı'na gidebilirsiniz.
Elde edilecek olan gelirin üniversite öğrencilerine burs olarak aktarılacağı bu şenlikte bireysel ziyaretçi girişleri 5 TL olacak. Bugüne özel olarak Cam Ocağı Mağazası'nda özel indirimler yer alırken, şenlik ziyaretçilerine çekilişle birbirinden değerli hediyeler kazanma şansına da sunulacak.

Etkinlik için rezervasyonla Levent, Kadıköy ve Kavacık'tan ücretsiz servis imkânı sağlanacak.

 

 

Son Güncelleme: 13.05.2014 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3