Çağdaş Ses 3 yaşında…

Çağdaş Ses 3 yaşında…

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Çağdaş Ses 3 yaşında…

Çağdaş Ses Dergisi'nin 3. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Siyasette ve Yerel Yönetimlerde İletişim ve Başarı' konulu panel, Kadıköy Zübeyde Hanım Evlendirme Dairesi'nde siyaset ve basının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Çağdaş Ses Yayın Kurulu Başkanı Reşat Şahin Öztürk'ün moderatörlüğünü yaptığı panele, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve Akşam Gazetesi Yazarı Gürkan Hacır, panelist olarak katıldı.

Panelde ayrıca,  CHP Milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt ve Ali Demirçalı, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, eski Orhanlı Belediye Başkanı Cemil Ekşi, CHP Maraş Milletvekili Adayı Murat Kapan, Eski CHP Milletvekili Çetin Soysal, çok sayıda CHP İl ve İlçe yöneticileri, Yıldız Medya Grubu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Gerçek Gündem Gazetesi'nden Barış Yarkadaş, partililer ve gazeteciler de bulunuyordu.
Çağdaş Ses'in 3. yaşını kutlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, Çağdaş Ses Yayın Kurulu Başkanı Reşat Şahin Öztürk'ün Çağdaş Ses Dergisi'ni misyonunu ve vizyonunu anlattığı açılış konuşması ve katılımcılara teşekkür etmesiyle başladı.
Öztürk'ün konuşmasının ardından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi.

""


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Çağdaş Ses'in 3. yıldönümünü kutlayarak, “Binlerce Çağdaş Ses'e ihtiyacımız olduğu bir dönemdeyiz. Şahin Bey'e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tekin konuşmasında, CHP'ye yönelik basında çıkan eleştirel yazılarının ve yanlı haberlerin yoğunluğunu söyleyerek “CHP'nin yazılıp, eleştirilebilir ancak CHP'ye hakaret edilmesine asla izin vermeyiz” dedi.

Tekin, gündemle ilgili konulara da değinerek,  “Uzun bir sürece giriyoruz. Bu önümüzdeki süreçte ülkemiz gibi CHP'nin de birliğe beraberliğine ihtiyacı var” dedi.

""

İstanbul'un en büyük sorununun ‘mülkiyet sorunu' olduğunu vurgulayan Tekin, dünyada kentsel dönüşüm ve ulaşım sorununun çözümüne dair örnekler sunarak, CHP'nin İstanbul'u kazanarak İstanbulluya hizmet etmek için mücadele vereceğini belirtti.

CHP'li Tekin'e Çağdaş Ses basın emekçileri adına ‘işçi çizmesi' hediye eden Öztürk, “Hediyeler genelde başta verilmez ama biz hediyemizin yolun başında anlam bulacağını düşündük” şeklinde konuştu.

Bir diğer konuşmacı Akşam Gazetesi yazarı Gürkan Hacır konuşmasında, AKP iktidarını ‘10 yıllık felaket' diye tanımladı.

Hacır, “Bizim 150 yıllık modernleşmemizin durulduğunu hissediyorum. Cumhuriyet, aydınlanma hareketidir. Ama artık durulmuş durumdayız. AKP sadece siyasi parti olarak yok, gerilememiz için var” dedi.

Hacır, konuşmasında tutuklu gazetecileri de unutmadı ve Tuncay Özkan'la ilgili görüşlerini katılımcılarla paylaştı.

Konuşmaların tamamlanmasından sonra soru- cevap şeklinde devam eden panelin bitiminde  Hacır ve Tekin'e plaket verildi. Soru- cevap bölümünde katılımcıların sorularını Hacır ve Tekin'e yönelten Öztürk, panelistlere plaketlerini sunmak üzere eski Orhanlı Belediye Başkanı Cemil Ekşi ve Aylin Kotil'i kürsüye davet etti.

Panelin ardından kokteyl salonunda panelistler katılımcılarla sohbet ettiler.

""
Ali Rıza Yıldız, işadamı ve siyasetçi Murat Kapan ve Cemil Ekşi ile panelde bol bol sohbet etti



""

Ali Rıza Yıldız, Akşam Gazetesi Yazı İşlerei Müdürü Mustafa Dolu ile hasret giderdi.


""

Şişli Belediye Başkanlığı için adı geçen Kenan
Malkoçoğlu ile Yıldız uzun uzun sohbet ettiler

""

Gürsel Tekin'in kardeşi Tuncer Tekin, CHP Ümraniye
eski İlçe Başkanı Adil Aktan ve Yıldız bir arada

""
CHP Şile eski İlçe Başkanı Zeki Şen ve Ali Rıza Yıldız
panelde fikir alışverişinde bulundu

""

 

""

CHP Şile İlçe Başkanı Aras Arslan panelde
Ali Rıza Yıldız'ı bizzat ziyaret etti


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3