BÜYÜK iHALE OCAK AYINDA

Üsküdar-Ümraniye-Altunizade Metro Hattı'nın ihalesi de 2 ay sonra yapılıyor.

BÜYÜK iHALE OCAK AYINDA

Üsküdar-Ümraniye-Altunizade Metro Hattı'nın ihalesi de 2 ay sonra yapılıyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
BÜYÜK iHALE  OCAK AYINDA

1.5 milyar dolarlık Kartal-Kadıköy Metro Hattı yatırımından sonra; 1 milyar doların üzerinde bir yatırım gerektiren Üsküdar-Ümraniye-Altunizade Metro Hattı'nın ihalesi de 2 ay sonra yapılıyor.

1 milyar doların üzerinde bir yatırım gerektiren Üsküdar-Ümraniye-Altunizade Metro Hattı'nın ihalesi 2 ay sonra yapılıyor. Hafta sonu basın mensuplarıyla bir araya gelen İBBBaşkanı Kadir Topbaş, İstanbul ile ilgili projelerini anlatırken Üsküdar-Ümraniye-Altunizade Metro Hattı'yla ilgili müjdeli haberi verdi.

1 MİLYARDOLARLIKYATIRIM

 Bir gazetecinin Asya ve Avrupa yakasında yapılan yatırımların oranını sorması üzerine Kadir Topbaş, yatırımları İstanbul'un tamamına yaptıklarını belirterek, Kartal-Kadıköy Metro Hattı'na 1.5 dolarlık bir yatırım yapıldığını, 1 milyar doların üzerinde bir yatırım gerektiren Üsküdar-Ümraniye-Altunizade Metro Hattı'nın ihalesinin ise 2 ay sonra yapılacağını kaydetti.


""


‘METRO, TARİH KURTARIR'

 Marmaray ile ilgili yapılan yatırımların ortada olduğunu vurgulayan Başkan Topbaş, sadece Maltepe'de 14 tane kavşak yaptıklarını, Bostancı'dan Tuzla'ya kadar bütün sahil düzenlemelerinin yapıldığını ve bisiklet yollarının oluşturulduğunu anlattı. Topbaş, “İstanbul'un tehlikeli miras listesine alınması söz konusu değil. Metro yaparak tarihi eserlerin çevresini araç trafiğinden arındıracağız” dedi.   n HABERMERKEZİ

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3