BU ÇEKiCiLER KiMDEN  ÖZEL TALiMAT ALIYOR

Alemdağ Caddesi ve diğer ana güzergahlar akmayan trafikle tıkalı iken günlerdir Sultan Sokak'ta özel çalışan araç çekicileri vatandaşı bıktırdı.

BU ÇEKiCiLER KiMDEN  ÖZEL TALiMAT ALIYOR

Alemdağ Caddesi ve diğer ana güzergahlar akmayan trafikle tıkalı iken günlerdir Sultan Sokak'ta özel çalışan araç çekicileri vatandaşı bıktırdı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
BU ÇEKiCiLER KiMDEN  ÖZEL TALiMAT ALIYOR

""

Diğer tüm sokaklar park etmiş araçlarla doluyken Sultan Sokak'a gösterilen bu ilgi, ‘özel talimat mı var' sorusunu akla getirdi.

Gazetemiz merkez bürosunun da bulunduğu Ümraniye Atatürk Mahallesi'ndeki Sultan Sokak'ta günlerdir çekici kabusu yaşanıyor. Bütün gün boyunca ortalama yarım saatte bir sokaktan adeta konvoy halinde geçiş yapıp park etmiş araçları kaptığı gibi alıp götüren sivil plakalı araç çekicileri, insanları canından bezdirip, illallah dedirtti. Diğer sokaklar parklanma ile dolu iken Sultan Sokak'taki bu hammalı mesai sokak sakinlerini de tedirgin ediyor


""
.

SOKAK SAKİNLERİ TEPKİLİ

“Burası sokak ve evimizin kapısının önündeki aracımızı alıp dairemizin içine mi sokalım” diye soran Sultan Sokak sakinleri, “Diğer sokaklara neden girilmiyor da özellikle Sultan Sokak. Günlerdir böyle, canımızdan bezdik. Devlet sanki bize otopark hizmeti vermiş de şimdi gelip sokakta ve evimizin önündeki aracımızı çekiyor. Gidip ana caddelere baksınlar. Alemdağ Caddesi, Sütçü Caddesi, Tepeüstü, Çakmak, Site ve Küçüksu'da akmayan trafiği çözsünler. Sokakta trafiğin akışına mani olmayan araçlarımızı çekme yetkisini hangi kanundan alıyorlar açıklasınlar” diye yetkililere sert sitemlerde bulundular.

 

YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA

MERAKLA BEKLENİYOR!..

Zaman zaman sivil çekicilerde görevli polislerle de tartışan sokak sakinleri, “Sadece Sultan Sokak'taki parklanma önlenerek Ümraniye'nin trafik sorunu bitirilecekse bu sokağı tümden kapatalım olsun bitsin” çağrısında da bulundular. Öte yandan araç çekme işinin hele hele de sokak içerisinde ve de trafiğin akışına mani olmayan noktadan adeta kasıtlı bir şekilde sürdürülmesi hakkında yetkililerin ne açıklama yapacağı da merak konusu. İstanbul İl Trafik Vakfı yetkililerinin çekicilerin bu şekildeki çalışma ve vatandaşı canından bezdirmesi hakkında nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

 

""

DiĞER SOKAKLAR TIKLIM TIKLIM

 Aynı sokağın paralelinde bulunan Bayraktar, Tolay, Recepağa ve Ata gibi tüm sokaklar baştan sona parketmiş araçlarla dolu iken Sultan Sokak'a araç çekicilerinin gösterdiği bu özel ilgi, vatandaşların aklına “Özel talimat mı var” sorusunu getirdi. Sultan Sokak'ın paralelindeki diğer tüm sokakları gazeteniz Flashaber aynı saatte bir bir görüntüledi ve hepsinin de park etmiş araçlarla dolu olduğunu yandaki fotoğraflarla gözler önüne serdi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3