Bu öğretmenler şanslı

Sultanbeyli'de eğitimciler için Banka Promosyonu anlaşması süreci tamamlandı.

Bu öğretmenler şanslı

Sultanbeyli'de eğitimciler için Banka Promosyonu anlaşması süreci tamamlandı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Bu öğretmenler şanslı

 Toplamda en fazla ücreti teklif eden İNG Bank ile 1600 çalışan için 3 yıllığına toplam 1.300.000 TL'ye anlaşıldı!.

Sultanbeyli'de bir aya yakın zamandır devam eden Banka Promosyonu görüşmeleri tamamlandı. İlçede en fazla üyesi bulunan Eğitim Bir Sen, Yetkili Sendika olarak başlangıçtan sonuna kadar sürece müdahil oldu. Eğitim Bir Sen'in talebi üzerine görüşmelere diğer sendikaların temsilcileri de davet edildi. İlk toplantıdan sonra yapılan görüşmelerde diğer sendikalar ilgisiz kalarak toplantılara katılamadılar.

Son görüşmede bankalar açık artırma ile en fazla bedeli vermeye çalıştı. Toplamda en fazla teklifi sunan İNG Bank ile anlaşmaya yapıldı. İNG Bank, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Eğitim Bir Sen Temsilcisi olmak üzere üç taraf protokole imza koydu. Yeni açılan okul ve kurumlar açıldığı tarihten itibaren aynı şartlarda anlaşmaya dahil olabilecek ve kalan yıl oranında promosyon alabilecekler.

Genelde tamamı peşin olarak ödenen promosyonlarda tayin ve nakil işlemlerinin eğitim çalışanları arasında durağan olmamasından dolayı sorun olduğundan ve bazı insanların alıp gitmesi bazılarının yeni geldiğinden alamaması gibi sorunları göz önüne alan sendika kimsenin mağdur olmayacağı çözümü üretti ve ısrarcı oldu. İlçede çalışan ve maaş alan sayısı 1600'ü geçtiğinde yeni gelen kişiye de aynı şartlarda kalan yıl oranında ödeme yapılacak. Ödenecek rakam diğerlerini etkilemeyecek.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72