Birlik ve beraberliğimizi korumaya özen gösterdik

Birlik ve beraberliğimizi korumaya özen gösterdik

13 Haziran 2017 Salı 10:15
Birlik ve beraberliğimizi korumaya özen gösterdik

Tuzla Belediyesi, Orta Mahalle’de 2 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “2009 yılından beri Tuzla’da hep birlik ve beraberliğimizi korumaya özen gösterdik” dedi.
Tuzla Belediyesi tarafından Orta Mahalle Erkılıç Sokak’ta düzenlenen sokak iftarına yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftardan önce alanı gezerek vatandaşlarla görüştü. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini öğrenen Başkan Yazıcı, “Bölgede yaptığımız planlama ile yerleşim bölgelerini ve sanayi bölgelerini birbirinden ayırdık. Bu bölgedeki en büyük hizmeti planlama ile yapıyoruz. Siz, bunun size yansımasını henüz görmediniz ama yaptığımız planlama bu bölgenin eğitim, sosyal alanlar, parklar, yerleşim ve sanayi alanlarının birbirinden ayrılması, yollar ve ulaşımı kolaylaştıran çözümler sağladık” dedi.


Tuzla, yaşama arzusu oluşturan bir ilçe oluyor
“İstanbul un en ucundayız ama hiçbir şeyin eksik kalmaması için gayret sarf ediyoruz” vurgusunda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, onlarca vizyon projeye rağmen en önemli hizmetlerin sosyal belediyecilik kapsamında yer aldığını söyledi. Başkan Yazıcı, “Gecemizi gündüzümüze katarak size layık olan hizmeti oluşturmaya çalışıyoruz. Yaptıklarımızla yetinmiyoruz, yeni projeler ve yeni çalışmalarımızı da yapıyoruz. Son yıllarda Tuzla daha çok istenen, yaşama arzusu oluşturan bir ilçe oluyor. Tuzla’nın parlayan yıldızı önümüzdeki yıllarda daha da parlayacak. Bunu sizin desteğinizle başardık. “Aynı sofrayı paylaşanlar kardeştir” düsturu ile güzel bir birliktelik oluşturabilmek için bu iftar sofralarını kuruyoruz. 2009 yılından beri Tuzla’da hep birlik ve beraberliğimizi korumaya özen gösterdik” şeklinde konuştu.


 
Son Güncelleme: 13.06.2017 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3