Bilge Çocuklar haydi Yaz Okulu'na

Bilge Çocuklar haydi Yaz Okulu'na

17 Haziran 2017 Cumartesi 10:30
Bilge Çocuklar haydi Yaz Okulu'na

Ümraniye Belediyesi tarafından, Bilgi Evlerine üye çocuklar için düzenlenen yaz okulu kayıtları başladı. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde 6 hafta boyunca devam edecek yaz okulunda, çocuklar hafta içi 5 gün hem eğlenip hem öğrenecekler.


Öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirebilmeleri için birçok etkinlik düzenleyen Ümraniye Belediyesi birbirinden farklı ve zengin içerikli etkinlik ve eğitimlerle, çocukların kendilerini ifade ettikleri ve yetenekli oldukları alanlara yönelebilmelerini sağlıyor.


Bilge Çocuk Yaz Okulu’nun Ümraniyeli çocuklar için geliştirilen bir eğitim ve tatil projesi olduğunu vurgulayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bu aktivitelerle çocukların zamanlarını daha iyi değerlendireceklerini söyledi. Belediye olarak çocuk ve gençlerin eğitimleri konusunda büyük hassasiyet taşıdıklarını belirten Başkan Can, “Sağlıklı nesillerin yetişmesi için, üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz” dedi.


Ders ve Etkinlikler


Eğlenceli Matematik, Sinema, Akıl ve Zekâ Oyunları, Ebru, El İşi Faaliyetleri, Drama, Değerler Eğitimi, Laboratuar, Temel Dini Bilgiler, Enstrüman, Kültürel Gezi


Detaylar için 444 9 822 no.lu numarayı arayabilirsiniz.



 
Son Güncelleme: 17.06.2017 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72