Beykoz'un araç filosu güçlendi!

Beykoz Belediyesi, 5 kamyon, 1 mikser, 1 hasta nakil ambulansı ve 2 binek aracıyla araç filosunu güçlendirdi.

Beykoz'un araç filosu güçlendi!

Beykoz Belediyesi, 5 kamyon, 1 mikser, 1 hasta nakil ambulansı ve 2 binek aracıyla araç filosunu güçlendirdi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Beykoz'un araç filosu güçlendi!

Beykoz'un araç filosu güçlendi!

İlçe sakinlerine daha kaliteli, hızlı ve etkin hizmet vermeyi amaçlayan Beykoz Belediyesi, 5 kamyon, 1 mikser, 1 hasta nakil ambulansı ve 2 binek aracıyla araç filosunu güçlendirdi.

Beykoz Belediyesi'nin ilçenin kent dokusunu vurgulamak ve güzelleştirmek için yeniden düzenlediği belediye meydanının açılışında yeni araçlar da törenle hizmete alındı. Hizmete başlayan araçların Fen İşleri ve çeşitli altyapı projelerinin uygulanmasında kullanılacağını belirten Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “5 kamyon, 1 mikser, 1 tam donanımlı hasta nakil ambulansı ve 2 binek aracını araç filomuza ekledik. Bunlarla ilçe genelinde daha etkili ve daha hızlı hizmet vereceğiz. Yeni araçlarımızın ilçemizin dört bir köşesinde devam eden projelerin yürütülmesine önemli katkı sunacağını umuyorum” dedi. 

""

Konuşmaların ardından, Kaymakam Aydın Ergün, Başkaı Yücel Çelikbilek, İstanbul Boğaz Komutanı Tuğamiral Tayfun Atılır, Cumhuriyet Başsavcısı Nuh Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Enver Çolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nejat Yayla, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Sefer, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile araçların kurdeleleri kesildi ve teknik bilgiler verilerek araçlar hizmete sunuldu.

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3