Beykozlu çocuklara giysi yardımı

Beykoz'un kardeş şehirlerinden Mülheim an der Ruhr'da faaliyet gösteren ve..

Beykozlu çocuklara giysi yardımı

Beykoz'un kardeş şehirlerinden Mülheim an der Ruhr'da faaliyet gösteren ve..

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Beykozlu çocuklara giysi yardımı

Beykoz'un kardeş şehirlerinden Mülheim an der Ruhr'da faaliyet gösteren ve Rhein -Ruhr Türk Toplumu Derneği'nin Başkanı Mustafa Okur, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'i ziyaret ederek ilçedeki ihtiyaç sahibi 20 çocuğa giysi yardımında bulundu. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'i makamında ziyaret eden Mustafa Okur, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler vererek faaliyet raporunu takdim etti.

Rhein -Ruhr Türk Toplumu Derneği'nin öncelikli olarak bölgedeki yabancı düşmanlığını önlemek, göçmen kökenli yerli halkın bir arada huzur içerisinde yaşamasını sağlamak ve ön yargıları gidermek üzere çalışmalar yaptığını  ifade eden Okur, iki şehir arasındaki kardeşlik ve dayanışmanın bir simgesi olarak Beykozlu ihtiyaç sahibi çocuklara yardımcı olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ziyaretin ardından Beykoz Toplumsal Destek ve Dayanışma Merkezi TODEM'de Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Çalışkan'ın iştirakiyle belediyeye kayıtlı ihtiyaç sahibi 20 çocuğa ayakkabı, pantolon, gömlekten oluşan giysiler dağıtıldı.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3