Beykozlu çocuklar Büyükşehir Çocuk Meclisi'nde

Beykozlu çocuklar Büyükşehir Çocuk Meclisi'nde

09 Mart 2017 Perşembe 13:36
Beykozlu çocuklar Büyükşehir Çocuk Meclisi'nde
 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, 6. Dönem 1.Genel Kurulu 39 ilçe belediyesinden 310 üyenin katılımıyla Başkanlık Meclis Salonu’nda yapıldı. Beykoz’dan 7 çocuk mecliste yer aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi’nde ilçemizi Beykoz Belediyesi Çocuk Meclisi Üyeleri Y. Taha Kaşıtoğlu, M. Asaf Çevik, Ayşe M. Özbek, Ege Akyar, H. İbrahim Sefer, Egemen Biçer, A. Nida Ağkuş temsil etti.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmaları, faaliyet raporunun sunumu ve slayt gösterimiyle devam etti. Sonrasında başkanlık ve divan üyeleri seçimlerine geçildi.

310 üye ve 21 komisyona sahip olan İBB Çocuk Meclisi yeni başkanını seçti. Son derece şeffaf ve demokratik bir ortamda gerçekleşen seçim sonucunda Dilara Kaymaz 155 oy ile başkan seçildi. Beykoz Belediyesi Çocuk Meclis üyeleri de başkanlık ve divan seçimlerinde oylarını kullandılar.

Başkanlık seçimi sonrasında çocuk meclisi üyelerine kokteyl ikramı yapıldı ve jonglör gösterisi sunuldu.

 
Son Güncelleme: 09.03.2017 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3