Beykoz'dan Van'a kardeşlik köprüsü

Van'da meydana gelen 7.2'lik depermin ardından depremzedelere yardım için...

Beykoz'dan Van'a kardeşlik köprüsü

Van'da meydana gelen 7.2'lik depermin ardından depremzedelere yardım için...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Beykoz'dan Van'a kardeşlik köprüsü

Van'da meydana gelen 7.2'lik depermin ardından depremzedelere yardım için harekete geçen AK parti İl Başkanlığının önderliğinde ilçe belediyelerinin katkılarıyla toplanan 50 tır dolusu yardım malzemesi bölgeye uğurlandı.

Havaların soğumasıyla birlikte kış koşullarıyla mücadele etmek zorunda kalan depremzedelere  acil yardım ulaştırmak üzere düzenlenen kampanyaya Beykoz Belediyesi 1 tır dolusu malzeme ile destek verdi.  

Van'daki depremzedelere acil yardım malzemeleri ulaştırmak ve de yaraların bir an önce sarılmasına katkı sağlamak amacıyla hazırlanan 50 tır dolusu yardım, dün akşam saatlerinde ilçe belediye başkanlarının katılımıyla bölgeye uğurlandı.

Depremzedelerin hayata tutunmasına katkı sağlayacak malzemeler arasında, içme suyu, battaniye, gıda, bebek maması ve bezi, katalitik soba, kışlık kıyafetler, hijyen malzemeleri yer alıyor.

Kampanya kapsamında ayrıca enkaz  kaldırma çalışmalarında kullanılacak iş makineleri de yola çıktı.

Anadolu Yakası Çamlıca Tır Parkı'nda yapılan konvoy uğurlama törenine katılan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek hazırlıkları yerinde inceledi. Ülkemizin deprem gerçeğiyle sık sık yüz yüze geldiğini belirten Başkan Çelikbilek, acıları hafifletmek üzere yola çıktıklarını depremzede vatandaşların yaraları sarılana kadar yardımların devam edeceğini söyledi.

Yardım Kampanyası Devam Ediyor

Beykoz Belediyesi'nin depremin hamen ardından ilçe genelinde başlattığı yardım kampanyası devam  ediyor. Sosyal Masa Birimi tarafından organize edilen kampanyaya battaniye, ıstıcı, gıda, bebek maması, giysi ve acil yardım malzemeleri kabul ediliyor.

Kampanyaya katılmak isteyen vatanadaşların yardımları yetkililer tarafından ev ve iş yerlerinden alınıyor.

Beykoz Belediyesi tarafından toplanan yardımlar hafta sonunda bölgeye gönderilecek.

Beykoz Belediyesi Çağrı Merkezi: 444 666 1  

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72