Beykoz'da meslek lisesinde yangın

Beykoz'da meslek lisesinde yangın

14 Haziran 2017 Çarşamba 09:00
Beykoz'da meslek lisesinde yangın

Beykoz'da Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğretmen lojmanında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Alınan bilgiye göre, Gümüşsuyu Mahallesi'ndeki lisenin bahçesinde bulunan öğretmen lojmanının çatısında izolasyon işlemi gerçekleştirildiği sırada yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Havadan helikopterle de müdahale edilen yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürüldü. Yangın, hasara yol açtı. Öte yandan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Adem Sefer olay yerine gelerek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve diğer ilgililerden bilgi aldı.


 
Son Güncelleme: 14.06.2017 09:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3