Beykoz'da Kutlu Doğum coşkusu

Beykoz'da Kutlu Doğum coşkusu

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Beykoz'da Kutlu Doğum coşkusu

Beykoz Belediyesi ve Beykoz Müftülüğü işbirliği ile düzenlenen ‘Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri ilçe genelinde yoğun bir şekilde devam ediyor.

 

Beykoz Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Serbostani Mustafa Ağa Camii'nde (Beykoz Merkez Camii) yapılan programla başladı. İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş'ın “Kur'an-ı Kerim'de Kardeşlik Hukuku konusunda vaazının ardından Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Sefer ve meclis üyelerinin katılımı ile camii bahçesinde vatandaşlara pilav, ayran ve tatlı ikramı yapıldı. 

 

Diyanet İşleri Başkanlığı'nca bu yıl ‘Kardeşlik' konusunun ana tema olarak belirlendiğini belirten İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, ilçenin beş merkez camisinde vaaz, kültür merkezlerinde ise konferans düzenlendiğini ifade ederek, tüm halkımızı programlara davet etti.

 

Başkan Çelikbilek de vatandaşların ‘Kutlu Doğum Haftası'nı kutlayarak, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Yüce Peygamberimiz'i anlamaya, anlatmaya, onun sevgisi etrafından birleşmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu” söyledi. Hafta boyunca 5 bin kişiye ‘Kutlu Doğum Aşı'nın ikram edildiğini sözlerine ekledi.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72