BEYKOZ'a yeni muhtarlık binaları

BEYKOZ'a yeni muhtarlık binaları

BEYKOZ'a yeni muhtarlık binaları

BEYKOZ'a yeni muhtarlık binaları

26 Şubat 2013 Salı 11:16
BEYKOZ'a yeni muhtarlık binaları

BEYKOZ'a yeni muhtarlık binaları

Beykozulların kent hizmetlerini daha kolay ve kaliteli alabilmesi için ilçeye modern hizmet binaları kazandıran belediye, Çubuklu ve Rüzgârlıbahçe'de yapımını tamamladığı muhtarlık binalarını törenle hizmete açtı.

""

FLASHABER / Beykoz Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı muhtarlık binalarının ilk açılışı Çubuklu Muhtarlığı'nda gerçekleşti. Başkan Yücel Çelikbilek, Lojistik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Şenay Yalçın, Çubuklu Muhtarı Hüseyin Hüsnü Kolcu, Muhtarlar Derneği Başkanı Cavit Gül, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve ilçe sakinlerinin katıldığı açılışta, belediyenin yeni başlattığı ‘Her Eve Bir Çöp Bidonu' uygulaması kapsamında çöp bidonlarının dağıtımı da yapıldı. 

""

Beykozlulara bakımlı ve modern mekânlarda daha kaliteli hizmet sunabilmek için yeni hizmet binaları inşa ettiklerini söyleyen Başkan Yücel Çelikbilek, Soğuksu Sağlık Ocağı'nın ardından Tokatköy'de de çok yakında 3 katlı bir sağlık ocağını hizmete açacaklarını belirtti ve mekânın mahalleye hayırlı olmasını diledi.

Her haneye kapalı çöp bidonu uygulaması kapsamında sokak köpeklerinin çevresinde toplandığı konteynırları kaldıracaklarını söyleyen Başkan Çelikbilek, böylece hem çevre kirliliğini önlemeyi hem de halk sağlığını korumayı hedeflediklerini ifade etti. Çelikbilek bu uygulama kapsamında ilçedeki 45 bin haneye kapalı çöp bidonları dağıtılacağını da belirtti.

Çubuklu Muhtarı Hüseyin Hüsnü Kolcu da mevcut muhtarlık binasının sağlık ocağına tahsis edilmesiyle kısıtlı imkanlarla hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek katkılarından dolayı Beykoz Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti. Mahalle sakinleri için hazırlanan çöp bidonlarının dağıtılmasının ardından muhtarlık binasının açılış kurdelesi kesildi.

Çubuklu'daki açılış sonrasında Rüzgarlıbahçe Seyfi Baba Parkı'nın içinde hizmet verecek olan Rüzgarlıbahçe Mahalle Muhtarlığı, Başkan Yücel Çelikbilek, Mahalle Muhtarı Ayhan Gökgöz ve ilçe sakinlerinin katıldığı törenle hizmete açıldı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72