Beykoz Meydanı'nda İftar Sevinci

Beykoz Belediyesi tarafından 4 yıldır sürdürülen ‘Sokak İftarları' bu yıl da..

Beykoz Meydanı'nda İftar Sevinci

Beykoz Belediyesi tarafından 4 yıldır sürdürülen ‘Sokak İftarları' bu yıl da..

15 Temmuz 2013 Pazartesi 15:45
Beykoz Meydanı'nda İftar Sevinci

Beykoz Belediyesi tarafından 4 yıldır sürdürülen ‘Sokak İftarları’ bu yıl da tüm heyecanı ve neşesiyle devam ediyor. Her akşam farklı mahalle ve köylerde düzenlenen iftar programlarında Beykozlular bir araya gelerek bereketi birlikte paylaşıyorlar. Dün akşam düzenlenen iftar programında Beykoz Meydanı’nı dolduran 2bin 500 kişi, Ramazan sevincini hep birlikte yaşadı.

Belediye Başkan Yardımcıları Hanefi Dilmaç, Av. Yüksel Baki, İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Meclis üyeleri, Başkan danışmanları, muhtarlar ve vatandaşların yoğun katılımıyla tıklım tıklım dolan Beykoz Meydanı, paylaşma ve kardeşliğin merkezi oldu. İftara katılan Beykozlu Ermeni vatandaşlar da kardeşlik ve hoşgörünün en güzel örneğini sergilediler.  

Sokak İftarları, bugün Gümüşsuyu Mahallesi ve Rüzgarlıbahçe Mahallesi’nde düzenlenecek iftarlarla sürecek.

Son Güncelleme: 15.07.2013 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3