Beykoz Kurbankent denetimden geçti

Beykoz Belediyesi, bayram dolayısıyla hazırlıklarını hızla tamamlayarak...

Beykoz Kurbankent denetimden geçti

Beykoz Belediyesi, bayram dolayısıyla hazırlıklarını hızla tamamlayarak...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Beykoz Kurbankent denetimden geçti

Beykoz Belediyesi, bayram dolayısıyla hazırlıklarını hızla tamamlayarak Kurbankent'i hizmete sundu. Bayrama sayılı günler kala Kurbankent'te büyük hareketlilik yaşanıyor.

Beş bin kurbanlık kapasiteli, 200 çadırın yer aldığı Kurbankent'i denetleyen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, depremin yaşandığı Van-Erciş'ten gelen kurbanlık satıcı vatandaşların çadırını da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bazı yakınlarını kaybeden ve önemli maddi hasar yaşayan Van-Ercişli kurbanlık satıcıları, fiyatlarda yüzde 20'lik bir indirime gittiklerini bir an önce hayvanları satıp Erciş'e dönmek istediklerini belirterek, kendilerine yardım eli uzatan tüm Türkiye'ye de teşekkür ettiler.

Ercişli kurbanlık satıcılarını ziyaret eden Başkan Çelikbilek de, geçmiş oldun dileklerini ileterek, üç köyü kardeş olarak sahiplendiklerini, bir TIR yardımı hemen gönderdiklerini, 2 TIR'ın ise birkaç gün içinde gönderileceğini, kendisinin de Bayram'da Van Erciş'e gideceğini belirtti. Veteriner hekim eşliğinde kurban satışı yapılan çadırlar tek tek denetlendikten sonra 5 bin kişiye kavurmalı pilav ikramı yapıldı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72