Beykoz Kent Konseyi'nden 'Engelsiz Hint Dansı'

Beykoz Kent Konseyi'nden 'Engelsiz Hint Dansı'

10 Mart 2017 Cuma 12:35
Beykoz Kent Konseyi'nden 'Engelsiz Hint Dansı'
 

Beykoz Kent Konseyi katkılarıyla, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Türkiye’de bir ilk olan Mavi’nin Dansı adlı Engelsiz Hint Dansı gösterisi yapıldı.

Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi’nde yapılan programa Beykoz Belediyesi  Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu, Hint Konsolosu Azar A.H. Khan, Kent Konseyi üyeleri, ilçedeki STK temsilcileri  ve sanatseverler katıldı.

Tamamı kadınlardan oluşan “Takadhimi” adlı gösteri grubunun sergilediği özgün Hint kıyafeti, dekoru ve içeriğiyle dans performansı, izleyicilerden büyük alkış aldı. Etkinlikten elde edilen gelirle 121 engelli kız öğrencinin burs alması sağlanırken, engellerin bedenlerde değil, fikirlerde olmamasına vurgu yapıldı.

Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu”Böylesine anlamlı sosyal sorumluluk projesinde yer almak bizim için onur verici”

Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu, “Beykoz Belediyesi ve Beykoz Kent konseyi olarak bu güzel gösteride sizlerle birlikte olmaktan dolayı onurluyuz. Böylesine anlamlı bir etkinlikte sosyal sorumluluk projesinde yer almak bizim için onur verici. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Gününü Kutlarım” dedi.

Programın sonunda ‘Mavinin Dansı’ oyunu organizatörü Gamze Elibol ve ekibi, kendilerine verdiği destekten dolayı Beykoz Belediyesine ve Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

 
Son Güncelleme: 10.03.2017 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3