Beykoz Çavuşbaşı yeni itfaiye binasına kavuştu

Beykoz Çavuşbaşı yeni itfaiye binasına kavuştu

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Beykoz Çavuşbaşı yeni itfaiye binasına kavuştu

Beykoz Belediyesi'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini bölgeye getirmek için gösterdiği çaba sonuç vermeye devam ediyor.

Geçen hafta İstanbul İtfaiyesi'nin 297.yıldönümü dolayısıyla aralarında Beykoz Çavuşbaşı'na kazandırılan hizmet binasının da yer aldığı 15 itfaiye istasyonunun açılışı gerçekleştirilmişti.

Sadece Beykoz'a değil komşu ilçelere de hizmet verecek olan yeni itfaiye istasyonuna Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin katılımıyla ziyaret gerçekleştirildi.

Binayı gezen Başkan Çelikbilek, yapılan hizmetlerden dolayı başta İBB Başkanı Kadir Topbaş olmak üzere tüm emeği geçenleri kutlayarak, “Özveriyle yapılan işlerin başında itfaiye mesleği geliyor. 10-15 yıl öncesine baktığınız zaman itfaiye ile ilgili çok sayıda sorun vardı. Ama bugün diğer alanlarda olduğu gibi itfaiye teşkilatı da önemli noktaya geldi. Sorunlar en aza düştü.

Artık basında itfaiye geç kaldı, merdiven yoktu gibi haberler görülmüyor. İstanbul itfaiyesi gurur duyulacak bir seviyeye geldi. Bu ortak başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bölgemize kazandırılan itfaiye istasyonunun yerini tahsis ederek, önemli bir eksikliği daha gidermiş olduk” dedi.

Anadolu yakası Bölge Müdürü Ethem Keskin de desteklerinden dolayı Başkan Çelikbilek ve ekibine teşekkür ederek plaket takdim etti.

Plaketi Başkan Yardımcısı Hanefi Dilmaç ile birlikte alan Başkan Çelikbilek, itfaiye ekibiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, şeref defterini imzaladı.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3