Beykoz Belediyesi'nden Kosova'da ihtiyaç sahiplerine destek

Beykoz Belediyesi'nden Kosova'da ihtiyaç sahiplerine destek

15 Haziran 2017 Perşembe 12:00
Beykoz Belediyesi'nden Kosova'da ihtiyaç sahiplerine destek
 

Kosova'nın Prizren şehri ile kardeş şehir olan Beykoz Belediyesi, Kosovalı ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye devam ediyor.

5 yıl önce Prizren Belediyesi ile Beykoz Belediyesi arasında imzalanan kardeş şehir protokolü çerçevesinde,Beykoz Belediyesi kardeş şehir olan Prizren'de Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere maddi yardımda bulundu.
Kosovalı Türklerin yoğun olarak yaşadığı Prizren'deki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu ve İstanbul'da merkezi bulunan Kosova Prizrenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gülen Aksu Türker'i karşılarında gören Kosovalı aileler Ramazan Bayramı öncesi yaptıkları bu yardımlardan dolayı gözyaşlarına hakim olamadılar.
Kosova Demokratik Türk Partisi - KDTP Prizren Belediyesi Meclis Üyesi Sevil Liman Kazaz'ın daha önceden tespit ettiği ailelere yapılan yardımlarda duygusal anlar yaşandı.


 
Son Güncelleme: 15.06.2017 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72